Vse za vaš dom

Naš prodajni program  je izbran in namenjen popolni opremi vašega stanovanja, poleg tega pa vsebuje vse materiale in pripomočke za izvedbo raznih gradbenih in vzdrževalnih del: barve, keramika, lepila, mase, razne talne obloge, kopalniška in pohištvena  oprema, gradbeni materiali in fasadni sistemi ter razno orodje in pribor. V naši  ponudbi si želimo prilagoditi vašemu povpraševanju, tako s stalnim programom v našem prodajnem salonu, kakor tudi hitri dobavi izdelkov in materiala po naročilu na način kataloške prodaje. Danes trg ponuja pravo poplavo različnih izdelkov in pripomočkov, zato je pogosto težko izbrati  izdelek, kateri bo izpolnil vsa pričakovanja. V 50 letih delovanja podjetja smo preko obrtniških storitev pridobili veliko izkušenj, s katerimi  vam bomo strokovno svetovali in pomagali. Oglasite se v Blaževi ul. 3, 4220 Škofja loka, trgovina@obrtnik.si

Sezonsko znižanje vinil plošč talne obloge -15%

Po akcijskih cenah vam nudimo vse vrste talnih oblog vodilnih evropskih proizvajalcev.  Preverite in pokličite, ali pa obiščite naš prodajni salon v Blaževi ul. 3, 4220 Škofja loka, kjer vam bomo svetovali o pravi izbiri talne obloge za vaš prostor.

Sezonsko znižanje topli pod, linolej -15%

Po akcijskih cenah vam nudimo vse vrste talnih oblog vodilnih evropskih proizvajalcev.  Preverite in pokličite, ali pa obiščite naš prodajni salon v Blaževi ul. 3, 4220 Škofja loka, kjer vam bomo svetovali o pravi izbiri talne obloge za vaš prostor.

Keramika Gorenje -15%

Po akcijskih cenah vam nudimo večji del programa Gorenje keramika! Preverite in pokličite, ali pa obiščite naš prodajni salon V Blaževi ul. 3, 4220 Škofja loka. Email: info@obrtnik.si

Kopalniški blok NORD NEVA 85

Kopalniški blok NORD NEVA 85 (omarica+keramični umivalnik+ ogledalo z omarico LED lučko in vtikačem). EXPONAT

Set Makita akumulatorsko orodje

SET LXT in kotni brusilnik DLX212724AKC
-Akumulatorski vrtalnik-vijačnik DDF482Z
-Akumulatorski udarni vijačnik DTD152Z
-Polnilnik DC18RC
-3x Akumulator BL1850B (18V/5,0Ah)
-Kovček  Makpac
-Akumulatorski kotni brusilnik DGA504Z
-rezalna plošča B-45733-12

CERTIFIKAT SLOVENSKE KAKOVOSTI

Da gre za podjetje, ki teži k poslovni odličnosti, dokazuje tudi certifikat slovenske kakovosti in odličnosti
referenčni projekti in nenazadnje veliko število zadovoljnih strank.
Znanje in dolgoletne izkušnje, ki zagotavljajo vaše zadovoljstvo.
V podjetju OBRTNIK dajejomo velik poudarek kakovosti, ki jo dosegamo z  znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in uporabo kakovostnih materialov. Poleg tega kupcem nudimo ugodne storitve, vzporedno pa vseskozi vlagamo in nadgrajujemo svoje znanje in izkušnje ter povečujemo ustvarjalnost in inovativnost.. Že od nekdaj odločno strmimo k temu, da bi s svojim delom dosegali odličnost na vseh ravneh delovanja.
Z izvajanjem kvalitetnih storitev, izpolnjevanjem pogodbeno dogovorjenih rokov in doseganje najvišje kakovostne ravni nas vodi v skupno načelo:
» VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠ USPEH «
STORITVE
V podjetju OBRTNIK bomo v celoti poskrbeli za obnovo vaših stanovanjskih in poslovnih prostorov.
Vse mojstre za obnovo vašega doma boste v OBRTNIKU kvalitetno in ugodno dobili na enem mestu, zato lahko pozabite na dolgotrajno iskanje različnih in kvalitetnih izvajalcev, njihovo usklajevanje ter izgubljanje vašega dragocenega časa.
Pri obrtniku vam bomo uresničili vaše želje in ideje saj znamo zadovoljiti še tako zahtevnega kupca.
Pri nas gre za celovito ponudbo po načelu:
»OD IDEJE DO IZVEDBE PROJEKTA«
TRGOVINA
Trgovina je specializirana za potrebe na področju materiala in pripomočkov za opravljanje zaključnih del v gradbeništvu.
V njej je možno izbirati med vsemi vrstami talnih in stenskih oblog: topli podi, tapisoni, parketi, laminati…Poleg tega vam v našem bogato založenem prodajnem salonu nudimo veliko izbiro keramike, sanitarne keramike, kopalniške opreme in vodovodne armature, barve, lake, lepila ter stavbno pohištvo tudi po naročilu.
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri oz. nakupu materialov.