Nudimo svetovanje na področju gradbeništva, projektiranja in inštalacij.

Podjetje za izdelavo, vzdrževanje  in adaptacijo zgradb, stanovanj in poslovnih prostorov je bilo ustanovljeno januarja 1965 s čimer smo dosegli že 50 let obstoja ter z njim izkušnje s katerimi vam bomo skušali najbolje svetovati.

Podjetje OBRTNIK, je specializirano za zaključna dela v gradbeništvu, trgovino in inženiringom.

Ukvarjamo se z vsemi dejavnostmi s področja zaključnih del v gradbeništvu in servisnih dejavnosti. Poleg tega se ukvarjamo tudi  s prodajo gradbenega materiala na debelo in drobno, projektiranje, inženiring ter tehnično svetovanje.

Podjetje OBRTNIK zaposlujemo 12 redno zaposlenih kvalificiranih delavcev in sodelujemo še s približno 30 do 40 pogodbeno zaposlenih delavcev- kooperantov. Poslujemo predvsem na področju zaključnih del. Stranke se zaradi pomanjkanja časa vedno bolj odločajo za izvedbo projektov na ključ, s tem pa se povečuje delo tudi na področju inženiringa (vse od načrta do realizacije projekta oz. gradnje na ključ).

Zaradi svoje majhnosti se v  podjetju OBRTNIK trudimo ostati čimbolj dinamični, kreativni in se hitro prilagajati trgu, ter s tem doseči maksimalno zadovoljstvo naših strank.

Od 1965

Podjetje OBRTNIK, ustanovljeno januarja 1965, praznuje več kot pol stoletja obstoja, kar pomeni, da imamo bogate izkušnje, ki so ključnega pomena za zagotavljanje kakovostnega svetovanja in storitev na področju izdelave, vzdrževanja in adaptacije zgradb, stanovanj ter poslovnih prostorov. Specializirani smo za zaključna dela v gradbeništvu, trgovino in inženiring, kar omogoča celovit pristop k vsakemu projektu. Naša ekipa vključuje 12 redno zaposlenih kvalificiranih delavcev in sodeluje z dodatnimi 30 do 40 pogodbeno zaposlenimi kooperanti.

Ta raznolikost strokovnjakov nam omogoča, da se učinkovito spopadamo s projekti ‘na ključ’, od načrtovanja do realizacije, kar strankam prihrani čas in zagotavlja brezhibno izvedbo. Majhnost našega podjetja nam omogoča, da ostanemo dinamični, kreativni in hitro prilagodljivi tržnim zahtevam, s čimer zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo naših strank.