Naše storitve

svetovanje

Svetovanje

Svetovanje na področju gradbeništva, načrtovanja, urejanje in pripravo dokumentacije, načine gradnje in vgradnje gradbenega materiala in elementov.
zidarstvo

Zidarstvo

V Obrtniku izvajamo vse vrste zidarskih del kot so izdelava estrihov, izgradnje prizidkov, pregradnih sten, tlakovanje dvorišč, izdelava škarp, betonskih ograj in podobno.
slikopleskarstvo

Pleskarstvo

V podjetju Obrtnik vam ponujajmo storitve slikopleskarstva, vključno z vsemi potrebnimi materiali. Izvajajmo vsa slikopleskarska dela kot so fasade, napušči, pleskanje…

polaganje-keramike

Keramičarstvo

V podjetju Obrtnik izvajamo hitro in kvalitetno polaganje keramike in celotne adaptacije oz. prenove kopalnic ter izdelava novih.

Vodoinštalaterstvo

Vodoinštalaterstvo

Izvajamo vsa manjša in večja vodoinštalacijska dela v vašem stanovanjskem ali poslovnem prostoru.

centralno-ogrevanje

Centralno ogrevanje in inštalacije

V podjetju Obrtnik kvalitetno izvajamo vse vrste centralne napeljave kakor tudi celotne energetske prenove objektov in vam svetujejmo pri izbiri peči oz ogrevalne naprave.

mizarstvo

Mizarstvo

Mizarski mojstri pri Obrtniku bodo odlično poskrbeli za vaše pohištvo in praktično opremili vaš prostor, da se boste počutili kar se da domače in udobno.
elektroinštalacije

Elektroinštalacije

V Podjetju Obrtnik bomo poskrbeli za hitra in kvalitetna elektroinstalacijska dela v vaših stanovanjskih in poslovnih prostorih.

suhomontažna-dela

Suhomontažna dela

Zaradi prostorske stiske je vedno več povpraševanja po izdelavi mansardnih prostorov, za katere imamo pri Obrtniku še posebej usposobljene ekipe.

montaža-oken-in-vrat

Okna in vrata vseh vrst

V podjetju Obrtnik bomo poskrbeli za izmero, izdelavo, dostavo in montažo vseh vrst oken, vrat, garažnih vrat, tudi električnih in avtomatskih.
urejanje-okolice

Urejanje okolice in dvorišč

Svetujemo in izvajamo vse potrebno za pravi zaključek vašega projekta oz. gradnje. Zavedamo se, da je okolica zelo pomemben ali celo najpomembnejši del vašega bivalnega okolja. Upamo, da z našimi izkušnjami in referencami dobimo pravo rešitev za vas.
energetska-prenova-stavb

Energetska prenova stavb

Učinkovita prenova stavbe se lahko izvede le, če odpravimo toplotne izgube, mostove, prehode  prav na vseh delih zgradbe, od temeljev do strehe z izdelavo popolnega toplotnega ovoja stavbe