Energetska prenova stavb

Energetska prenova stavb oz. objektov je področje, pri katerem moramo poznati vsa področja  gradbeništva,  vedno  je smiselno pri teh projektih obravnavati stavbo kot celota. Učinkovita prenova stavbe se lahko izvede le, če odpravimo toplotne izgube, mostove, prehode  prav na vseh delih zgradbe, od temeljev do strehe z izdelavo popolnega toplotnega ovoja stavbe.

Pri objektih starejše gradnje pa  je včasih smiselna tudi drugačna razporeditev prostorov kar največkrat zahteva uporabo prav vseh elementov  gradbeništva:  zidarstvo, vodoinštalaterstvo, elektroinštalacije, suhomontažna dela, pleskarstvo-fasaderstvo, centralne kurjave-inštalacije parketarstvo, keramičarstvo, nizka gradnja, okna-vrata, krovstvo  … in pa seveda tudi svetovanje.

Z našimi rešitvami najceneje do udobja

Skozi zgodovino so se zgradbe gradile na veliko različnih načinov, zato vsaka zgradba potrebuje svojo obravnavo in svoj pristop. Na podlagi naših 50 letnih izkušenj vam lahko kvalitetno svetujemo in izdelamo kvalitetno in  učinkovito  energetsko prenovo zgradbe, prilagojeno prav za vaš objekt.

Na trgu se je pojavilo ogromno  proizvajalcev in ponudnikov ogrevalne, hladilne in  prezračevalne tehnike, na drugi strani pa svoje zahteve postavlja še objekt sam, zato  prava odločitev vsekakor ni lahka in zahteva določena znanja in izkušnje.

Pomagamo in svetovali vam bomo tudi pri pripravi dokumentacije in maksimalnem izkoristku sredstev EKO SKLADA: