» VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠ USPEH «

Podjetje OBRTNIK, je specializirano za zaključna dela v gradbeništvu, trgovino in inženiringom. Ponaša se z 50 letno tradicijo.
Podjetje za vzdrževanje zgradb in adaptacijo stanovanj ter poslovnih prostorov je bilo ustanovljeno januarja 1965. V začetku poslovanja smo imeli v  podjetje vpisanih 14 dejavnosti s področja zaključnih del v gradbeništvu in servisnih dejavnosti. Poleg tega smo se ukvarjali  še s prodajo gradbenega materiala na debelo in drobno, stanovanjska dejavnost, promet z nepremičninami, projektiranje, inženiring ter tehnično svetovanje.
Danes podjetje OBRTNIK zaposluje 12 redno zaposlenih kvalificiranih delavcev in sodelujemo še s približno 30 do 40 pogodbeno zaposlenih delavcev- kooperantov.
Podjetje se širi predvsem na področju zaključnih del. Stranke se zaradi pomanjkanja časa vedno bolj odločajo za izvedbo projektov na ključ, s tem pa se vedno bolj veča delo tudi na področju inženiringa (vse od načrta do realizacije projekta oz. gradnje na ključ).
Zaradi svoje majhnosti je podjetje OBRTNIK v današnjem času postalo bolj kreativno, dinamično, ki se je pripravljeno hitro prilagajati trgu in s tem biti čim bolj uspešno.

CERTIFIKAT SLOVENSKE KAKOVOSTI

Da gre za podjetje, ki teži k poslovni odličnosti, dokazuje tudi certifikat slovenske kakovosti in odličnosti
referenčni projekti in nenazadnje veliko število zadovoljnih strank.
Znanje in dolgoletne izkušnje, ki zagotavljajo vaše zadovoljstvo.
V podjetju OBRTNIK dajejomo velik poudarek kakovosti, ki jo dosegamo z  znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in uporabo kakovostnih materialov. Poleg tega kupcem nudimo ugodne storitve, vzporedno pa vseskozi vlagamo in nadgrajujemo svoje znanje in izkušnje ter povečujemo ustvarjalnost in inovativnost.. Že od nekdaj odločno strmimo k temu, da bi s svojim delom dosegali odličnost na vseh ravneh delovanja.
Z izvajanjem kvalitetnih storitev, izpolnjevanjem pogodbeno dogovorjenih rokov in doseganje najvišje kakovostne ravni nas vodi v skupno načelo:
» VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠ USPEH «

Naše storitve

svetovanje

Svetovanje

Svetovanje na področju gradbeništva, načrtovanja, urejanje in pripravo dokumentacije, načine gradnje in vgradnje gradbenega materiala in elementov.
zidarstvo

Zidarstvo

V Obrtniku izvajamo vse vrste zidarskih del kot so izdelava estrihov, izgradnje prizidkov, pregradnih sten, tlakovanje dvorišč, izdelava škarp, betonskih ograj in podobno.
slikopleskarstvo

Pleskarstvo

V podjetju Obrtnik vam ponujajmo storitve slikopleskarstva, vključno z vsemi potrebnimi materiali. Izvajajmo vsa slikopleskarska dela kot so fasade, napušči, pleskanje…

polaganje-keramike

Keramičarstvo

V podjetju Obrtnik izvajamo hitro in kvalitetno polaganje keramike in celotne adaptacije oz. prenove kopalnic ter izdelava novih.

Vodoinštalaterstvo

Vodoinštalaterstvo

Izvajamo vsa manjša in večja vodoinštalacijska dela v vašem stanovanjskem ali poslovnem prostoru.

centralno-ogrevanje

Centralno ogrevanje in inštalacije

V podjetju Obrtnik kvalitetno izvajamo vse vrste centralne napeljave kakor tudi celotne energetske prenove objektov in vam svetujejmo pri izbiri peči oz ogrevalne naprave.

mizarstvo

Mizarstvo

Mizarski mojstri pri Obrtniku bodo odlično poskrbeli za vaše pohištvo in praktično opremili vaš prostor, da se boste počutili kar se da domače in udobno.
elektroinštalacije

Elektroinštalacije

V Podjetju Obrtnik bomo poskrbeli za hitra in kvalitetna elektroinstalacijska dela v vaših stanovanjskih in poslovnih prostorih.

suhomontažna-dela

Suhomontažna dela

Zaradi prostorske stiske je vedno več povpraševanja po izdelavi mansardnih prostorov, za katere imamo pri Obrtniku še posebej usposobljene ekipe.

montaža-oken-in-vrat

Okna in vrata vseh vrst

V podjetju Obrtnik bomo poskrbeli za izmero, izdelavo, dostavo in montažo vseh vrst oken, vrat, garažnih vrat, tudi električnih in avtomatskih.
urejanje-okolice

Urejanje okolice in dvorišč

Svetujemo in izvajamo vse potrebno za pravi zaključek vašega projekta oz. gradnje. Zavedamo se, da je okolica zelo pomemben ali celo najpomembnejši del vašega bivalnega okolja. Upamo, da z našimi izkušnjami in referencami dobimo pravo rešitev za vas.
energetska-prenova-stavb

Energetska prenova stavb

Učinkovita prenova stavbe se lahko izvede le, če odpravimo toplotne izgube, mostove, prehode  prav na vseh delih zgradbe, od temeljev do strehe z izdelavo popolnega toplotnega ovoja stavbe

TRGOVINA
Trgovina je specializirana za potrebe na področju materiala in pripomočkov za opravljanje zaključnih del v gradbeništvu.
V njej je možno izbirati med vsemi vrstami talnih in stenskih oblog: topli podi, tapisoni, parketi, laminati…Poleg tega vam v našem bogato založenem prodajnem salonu nudimo veliko izbiro keramike, sanitarne keramike, kopalniške opreme in vodovodne armature, barve, lake, lepila ter stavbno pohištvo tudi po naročilu.
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri oz. nakupu materialov.
STORITVE
V podjetju OBRTNIK bomo v celoti poskrbeli za obnovo vaših stanovanjskih in poslovnih prostorov.
Vse mojstre za obnovo vašega doma boste v OBRTNIKU kvalitetno in ugodno dobili na enem mestu, zato lahko pozabite na dolgotrajno iskanje različnih in kvalitetnih izvajalcev, njihovo usklajevanje ter izgubljanje vašega dragocenega časa.
Pri obrtniku vam bomo uresničili vaše želje in ideje saj znamo zadovoljiti še tako zahtevnega kupca.
Pri nas gre za celovito ponudbo po načelu:
»OD IDEJE DO IZVEDBE PROJEKTA«