Pleskarstvo

V podjetju Obrtnik vam ponujajmo storitve slikopleskarstva, vključno z vsemi potrebnimi materiali. Izvajajmo vsa slikopleskarska dela kot so fasade, napušči, pleskanje visokih konstrukcij in podobno seveda pa tudi vse pleskanje znotraj vaših prostorov.

Kvalitetno vam izdelamo fasado, ki bo vašemu domu dala lep in zavidljiv zunanji videz, v celoti pa bomo poskrbeli za vaše stanovanje ter vaše stene prepleskali z barvami po vaših željah, da se boste v svojem domu počutili kar se da prijetno in lepo barvito.

S pleskarstvom se danes marsikdo sam poigra in prebeli svoje stanovanje, vendar je treba biti previden, ker samo pleskarstvo vendarle ni tako preprosto kot se zdi na prvi pogled, sploh kadar gre za večje površine in predvsem še surove stene in strope.

Zahteva kar nekaj faz in pravilnih postopkov če želimo, da bodo naše stene in stropi kvalitetno pobeljeni.

Izberite prave materiale in prave mojstre

Lahko se že v predhodnih gradbenih fazah pojavljajo napake, ki ne omogočajo kvalitetne izvedbe slikopleskarskih del in kasneje prinašajo nevšečnosti kot so vlaga, plesen, neprijeten vonj,odpadanje ometa in podobno. Zato se je zelo priporočljivo posvetovati in izbrati prave materiale in mojstre.

Kvalitetni materiali in pravilne faze

V podjetju Obrtnik smo na tem področju pridobili veliko izkušenj, ki so nam jih jih prinesli različni objekti, ki so zahtevali strokoven pristop. Prav zaradi tega tudi pri slikopleskarstvu dajemo poudarek na kvalitetnih materialih in pravilnih fazah, ki so potrebne za kvalitetno izvedbo del. Le te vam prinašajo zadovoljstvo ob pogledu na svojo fasado in barvite notranje prostore, ki vplivajo na vaše prijetno počutje in udobje.